Una plata i dos bronzes per als veterans del CTT Badalona

0
    26

06/07/2015 – Els títols es van assolir als Campionats de Catalunya de Tennis de Taula celebrats els darrers cap de setmana de juny a Calella.

Els darrers caps de setmana de juny es van celebrar els Campionats de Catalunya de Tennis de Taula a la localitat de Calella, en la categoria de veterans i en les seves diferents modalitats: equips, individual i dobles.

El cap de setmana del 20 i 21 es va celebrar la competició per equips on la representació del SCB Club Tennis Taula Badalona va estar formada per dos equips a la categoria de més de 60 anys, l'equip A i el B. A la fase de grups, els dos equips van aconseguir l'accés al quadre final, al quedar segons de grup, i l'atzar, va fer que a les eliminatòries de quarts, els dos equips es tornessin enfront el B de J. Redón i R. Pons. A les semifinals es van enfrontar amb l'equip del SCR El Ciervo A, que quedaria campió. Per pujar al tercer graó del podi l'equip de Badalona es va enfrontar a l'equip de Calella, guanyant per un clar 3-0, però els parcials van ser tots 3-2 a favor del CTT Badalona.

Pel que fa el cap de setmana del 27 i 28, es van celebrar les competicions individuals i dobles, amb una nodrida participació de jugadors del SCB CTT Badalona a les diferents categories de veterans de més de 40, 50, 60 i 65 anys. Pel que a les competicions individuals, després d'uns partits molts disputats, només van poder classificar-se per al quadre final els jugadors J.M. Nolis i A. Figueras a veterans de més de 60 anys i R. Pons i J. Redón a veterans de més de 65 anys. Després de passar diverses eliminatòries, van ensopegar a quarts de final, a excepció d'en Pons, que va assolir el tercer graó del podi. A la competició de dobles, només va arribar a lluitar per les medalles la parella formada per A. Figueras i J. Pareja (Sant Cugat), que van assolir el sotcampionat de l'especialitat, la resta de parelles van anar quedant pel camí.