Una expulsió embogeix el derbi més atractiu (4-2)

0
    29

26/02/2015 – El Llefià torna a situar-se en play-off d’ascens després de derrotar a un Lloreda que va presentar batalla tot i la vermella vista per Vicente.

Per fi, un cop superats dos intents fallits, el derbi badaloní de Segona Catalana es va poder disputar sense contratemps. Unificació Llefià i Lloreda es creuaven passant per dinàmiques força diferents, ja que els resultats no estan acompanyant a l’equip de Rubén Castillo.

El partit s’iniciava amb el Lloreda generant un primer avís sobre la porteria d’Uri Llaveria. En un xut de falta que topava amb el pal, Vicente Bermúdez s’anticipava a la jugada per recollir el refús i marcar un gol que seria anul·lat per fora de joc (6’).

Els visitants tornarien a crear perill sobre el marc local en una incorporació de Barragán per banda dreta culminada amb una rematada rasa que Llaveria salvava sota els pals (10’).

Semblava que el Lloreda havia sortit més orientat sobre la gespa del Municipal de Llefià, però en només un minut dues jugades canviarien el signe del partit. Albert Hospital apareixia per inaugurar el marcador pels de Jordi Souto (24’) i, tot seguit, l’àrbitre li mostrava la vermella directa a Vicente Bermúdez, considerant que el davanter del Lloreda li havia faltat al respecte.

Amb els jugadors del Lloreda encara protestant l’expulsió del seu màxim golejador, Monti ampliava distàncies pel Llefià (27’). El conjunt de Jordi Souto aprofitava d’aquesta manera el desconcert visitant, castigant les errades de desconcentració del Lloreda.

La reprimenda encara es faria més gran després d’una errada d’Eric, porter del Lloreda. Una centrada mal blocada permetia a José Luis Casillas avançar-se a la jugada i fer el 3 a 0 pel Llefià (36’).

Tot i el seu gran inici de partit, el Lloreda estava pagant els seus errors, potser de forma excessiva. Abans del descans, un penal transformat per Campoy li donava alguna esperança de remuntada a l’equip de Rubén Castillo (42’).

A la represa, però, Albert Hospital tornava a enviar als visitants a la infermeria, anotant el seu segon gol de la nit, el quart del Llefià en el partit (57’). Després d’un avís molt perillós de Casillas, enviant una rematada al travesser (72’), Alberto López retallava distàncies novament pel Lloreda (80’), però les forces blaves ja estaven massa limitades.

Durant els darrers minuts de derbi, les bones intervencions d’Uri Llaveria permetrien al Llefià arribar al final del partit sense patir. A més, Jandro hauria d’abandonar el terreny de joc a pocs instants del final, deixant a la Unificació amb deu jugadors per manca de canvis.

Tot i l’empenta final d’un Lloreda molt batallador, el Llefià acabaria sumant un triomf que torna a situar als de Jordi Souto en posicions de play-off d’ascens.

La Unificació es posa segona amb 39 punts, a deu del líder, el Mataró (49), i empatada amb la Guineueta (39) i el Premià (39). El Lloreda, per la seva part, es manté vuitè (31).