Badalona acull el X Campionat d’Espanya de Billar de 5 Quilles

  0
  Campionat Billar.jpg

  27/02/2015 – Una vintena de jugadors de 38 clubs catalans i billaristes espanyols competiran aquest cap de setmana al Club Billar Alba de Badalona.

  Badalona acull aquest cap de setmana el X Campionat d’Espanya de Billar en la modalitat de cinc quilles, una variant d’aquest esport que té una llarga tradició a la ciutat. La competició es disputarà al Club Billar Alba de Badalona, situat al carrer Sant Pau 13, aquest dissabte, 28 de febrer, de 9 a 14 hores i de 16 a 21h, i diumenge, 1 de març, de 10 a 14h. El lliurament de trofeus es realitzarà el mateix diumenge a partir de les 14h, a càrrec del regidor d’Esports.

   

  Al X Campionat d’Espanya de Billar de 5 Quilles – Memorial Miquel Santamaria hi prendran part una vintena de jugadors de 38 clubs de la Federació Catalana de Billar i billaristes de la Federació Espanyola. També es comptarà amb la presència de campions i subcampions de Catalunya i membres de la selecció nacional. El guanyador aconseguirà una plaça directa per participar al Campionat del Món 2016 i els quatre primers classificats, un per al Campionat d’Europa 2016.

   

  Destacar també que quatre dels cinc membres de l’equip de la selecció espanyola que participaran a finals d’abril al Campionat d’Europa de Carambola 2015 a Brandenburg (Alemanya), en la modalitat cinc quilles, pertanyen al Club Billar Alba Badalona.