Una festa Divina

  0
  DSC_0260 copia.JPG

  18/09/2016 – El Divina Seguros Joventut organitza una emotiva presentació oficial de temporada al costat del seu nou patrocinador.

   

  Amb el clàssic ambient de bàsquet com a protagonista al Palau Olímpic, la Penya i Divina Pastora Seguros donarien el tret de sortida oficial a la temporada 2016-2017. Les graderies del pavelló presentarien una assistència de públic notable, ja que més de 6.000 aficionats acudirien a la crida feta pel club.

   

  El planter verd-i-negre, el nou primer equip dirigit per Diego Ocampo, els Castellers de Badalona i protagonistes d’excepció com Marta Fernández, Manel Piñero, Juanma López Iturriaga, Antoni Daimiel i David Carnicero farien les delícies de tots els seguidors congregats a la llar del Divina Seguros Joventut.

   

  L’afició veuria desfilar tots els jugadors i jugadores de formació de l’entitat, així com els jugadors vinculats i els de l’equip ACB. A més, amb la col·laboració de la colla Micaco, la massa social de la Penya descobriria el nou disseny de samarreta que lluirà el club aquesta temporada.

   

  Els Castellers de Badalona, ajudats per la plantilla del primer equip, construirien un castell per tal de fer baixar una gran samarreta gegant del sostre del pavelló. A més, Divina Pastora Seguros també mostraria a tots els presents el nou espot creat pel curs 2016-2017.

   

  Els parlaments dels protagonistes

   

  Per tal de tancar l’acte, i abans de realitzar les fotografies oficials amb la plantilla ACB, els presidents de Divina Pastora, Armando Nieto, i de la Penya, Jordi Villacampa, s’adreçarien al públic congregat al Palau.

   

  “És un honor vincular el nom de Divina a un club com el Joventut, el qual pot presumir d’uns valors d’educació i formació que no només se centren en els resultats. Venim a garantir que el model del club es mantingui i segueixi sent un exemple. Hem vingut per quedar-nos”, declararia Nieto, màxim mandatari de Divina Pastora Seguros.

   

  Jordi Villacampa, per la seva part, voldria reconèixer la implicació mostrada pel nou patrocinador de l’entitat i també tindria paraules d’agraïment dirigides a Zeljko Obradovic.

   

  “Actualment, és molt complicat aconseguir que les empreses vulguin apostar pel món de l’esport. Hem d’agrair a Divina que s’hagi afegit al nostre projecte i al Zeljko per les facilitats que ha posat per tal de poder jugar avui contra el subcampió d’Europa, el Fenerbahçe”, apuntaria en primera instància.

  “Estic segur que aquesta temporada gaudirem i passarem moments complicats, però sempre hem d’estar units i sentir-nos orgullosos del nostre club. Som diferents de la resta. Ser de la Penya és el millor que hi ha”, afegiria Villacampa per tancar el seu discurs.

   

  A banda de les autoritats, els capitans del primer equip de la Penya i Diego Ocampo també voldrien premiar l’afició amb un breu discurs. Sergi Vidal, capità al costat d’Albert Ventura, recordaria la condició especial que té pertànyer a la família verd-i-negra.

   

  “Fa dues temporades que vaig poder tornar a casa. Cada estiu hi ha canvis i, a vegades, passem per situacions complicades, però ser de la Penya continua sent molt especial. El valor d’aquest club és poder educar i entrenar a tots aquests nens i nenes que ens acompanyen avui. Aquest any, espero que tots junts ens ho passem bé”, afirmaria l’escorta badaloní.

   

  L’ambient de celebració de l’acte organitzat pel club i el seu nou patrocinador seria absolut i també comptaria amb la presència de l’alcaldessa, Dolors Sabater, i de representants de diferents forces polítiques de la ciutat. Sens dubte, la temporada 2016-2017 comença a Badalona amb una festa Divina.