Punt i seguit

0
    23

17/09/2016 – Marcel Serramitja va tornar a marcar a Montigalà, aquesta vegada en el minut 86, per a rescatar un punt contra qui era el líder, l'Ebro. Els aragonesos van marcar abans, van defensar-se amb ordre i van incomodar sempre al Badalona. Els escapulats, que segueixen invictes, van fer mérits per alguna cosa més que l'empat.

Marcel Serramitja va tornar a marcar a Montigalà, aquesta vegada en el minut 86, per a rescatar un punt contra qui era el líder, l'Ebro. Els aragonesos van marcar abans, van defensar-se amb ordre i van incomodar sempre al Badalona. Els escapulats van fer mérits per alguna cosa més que l'empat.

Partit aspre, contra un rival ben endreçat i amb molt d'ofici. Com s'esperava. El Badalona va jugar amb el marcador en contra des del minut 35, quan Víctor Bravo va batre Morales en l'única acció clara de perill de l'Ebro. Manolo González va tornar a provar el 3-4-3 que tan bon resultat havia donat a la ciutat esportiva de Sant Adrià, però va haver de canviar de dibuix a la segona part.

Amb tot, el tècnic gallec no va va aconseguir tancar el seu impermeable rival fins que no va tornar a la defensa de tres jugadors. Això passava en l'última mitja hora. El Badalona va tenir unes quantes oportunitas de gol, dues especialment clares: la primera, amb Víctor García i Coulylaby com a protagonites; la segona, en una rematada de Gerard Oliva que va treure miraculosament el porter, Marqueta.

Finalment, va ser de nou Marcel Serramitja qui va enviar la pilota a la xarxa. El de la Cellera de Ter va resoldre una llarga jugada i va posar l'empat, més que merescut, al marcador en el tram final. Musa va poder fer el 2-1, que hauria fet justícia, en el temps afegit, però la seva rematada va sortir alta.

BADALONA: Morales, Moyano, Robusté (Oliva, 51'), Aleix Coch, Fran Grima, Sergio Maestre (Coulibaly, 60'), Víctor García, Toni Lao, Serramitja, Iván Agudo (Sandro, 76') i Musa.

EBRE: Marqueta, Pajarero, Eneko, Maureta, Alfonso, Forte, Kevin Lacruz (Márquez, 57'), Moustapha, Gabarre (Txema Pan, 79'), Víctor Bravo i Canario (Alain, 70').

GOLS: 0-1 (36') Víctor Bravo. 1-1 (86') Serramitja.

ÀRBITRE: Ripoll Solano. T.G.: als locals Lao i Maestre i al visitant Marqueta.