Una fuita d’aigua fa baixar per l’avinguda President Companys una petita riada

  0
  fuita aigua.jpg

  15/09/2015 – L'aparatosa fuita d’aigua ha afectat majoritàriament a l’avinguda President Companys i s'ha enfonsat, inclús, una part del carrer Sant Vicenç, on ha tingut lloc l'incident.

  Una aparatosa fuita d’aigua ha afectat aquest dilluns l’avinguda President Companys, per on va estar baixant un important cabal d’aigua durant bona part de la tarda que arribava inclús al centre de la ciutat. L'incident ha estat acompanyat de l’enfonsament d’una parcel·la d’asfalt al carrer Sant Vicenç, al barri de la Morera, on ha tingut l'origen el succés, del quan s'investiguen les causes.

   

  L’incident es va produir passades les cinc de la tarda, segons els Bombers de la Generalitat, que hi van desplaçar una dotació. En observar l'enfonsament d’un tros de carrer, a l’alçada dels números 34-36, es va tallar el trànsit. La companyia de l’aigua va comprovar que s’havia danyat una canonada d’aigua i va iniciar la reparació, que es va completar durant el vespre. Fins llavors, els veïns de Prat de la Riba, entre Sant Vicenç i el carrer Astúries, van estar sense subministrament. L’empresa del gas també va realitzar comprovacions per descartar afectacions a la seva instal·lació. En principi, el servei d'aigua hauria quedat restablit aquesta mateixa nit; el trànsit del carrer Sant Vicenç, no obstant, es perllongarà durant aquests dies, indiquen fonts municipals. Una de les causes que se sospesen és el canvi de pressió de les canonades.