Una gala i sopar solidaris posen el colofó a la 2a Badalona Home Design

  0
  desfile bdn home design.jpg

  14/05/2015 – Més enllà de la gala de divendres, la mostra es mantindrà oberta a les antigues oficines de Correus fins al diumenge, amb activitats durant tot el dia.

  La Badalona Home Design tanca la seva segona edició amb una gala solidària que tindrà lloc aquest divendres, dia 15 de maig. El sopar, en format cocktail a càrrec de la Pastisseria Comes començarà a partir de les 21 hores i disposarà els àpats en taules temàtiques. A més, aprofitant que Finlàndia ha estat el país convidat, se serviran també plats típics del país del nord. De fet, durant tota la jornada de divendres  i dissabte es podrà tastar la cuina del restaurant finés Juuri d’Hèlsinki a l’espai de restauració.

   

  La gala de cloenda també prepara un espectacle sorpresa i els assistents podran visitar la BHD, al reformat edifici de Correus, d’una manera sorprenent. Tanmateix, es durà a terme un sorteig solidari i l’entrega de premis al millor espai d’aquesta segona edició de la fira del disseny i l’interiorisme. Recordem que la recaptació del sopar solidari, com ja va succeir l’any passat, es destinarà al Projecte Àngels de la Fundació Roca i Pi, iniciativa que fomenta l’ocupació de persones en atur mitjançant petites intervencions en llars de col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió social i que ha tornat a formar part de la BDN Home Design.

   

  Més enllà de la gala de divendres, la mostra es mantindrà oberta a les antigues oficines de Correus fins al diumenge, amb activitats durant tot el dia. El passat cap de setmana, dies assenyalats de festa major, unes 3.000 persones han visitat la Home Design, que ja ha rebut, des de la seva inauguració, més de 13.000 visitants. Segons expliquen des de l’organització, els participants estan molt satisfets amb els contactes i els ciutadans surten “meravellats”.