La Rotllana torna a engegar el curs d’iniciació per a tècnics esportius i de lleure

  0
  38
  Auxiliars esportius.jpg

  14/05/2015 – Joves dels barris de Llefià i de la Salut han començat la segona edició del Curs d’Iniciació per a Tècnic/a Esportiu ‘Ciate’, que tindrà lloc tots els caps de setmana fins al 13 de juny.

  Joves dels barris de Llefià i de la Salut han començat la segona edició del Curs d’Iniciació per a Tècnic/a Esportiu ‘Ciate’, que es desenvolupa en el marc de la col·laboració entre la Fundació Esport i Educació, l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud. L’objectiu del curs, per l’Associació Juvenil La Rotllana i tindrà lloc tots els caps de setmana fins al 13 de juny, és dotar als joves d’eines en l’àmbit de la dinamització esportiva i de lleure buscant una correspondència directa entre la teoria i la seva aplicació pràctica.

   

  Els continguts que es desenvoluparan en aquest curs són, entre d’altres, promoure una alimentació saludable entre els infants i els joves, saber gestionar els conflictes i dominar la metodologia per treballar l’esport des d’una dimensió educativa. També es vol donar als participants del curs la possibilitat de crear un vincle amb el món esportiu i de lleure que els pugui donar alternatives futures tant en el seu espai d’oci com en l’àmbit laboral.

   

  El Curs d’Iniciació per a Tècnic/a Esportiu ‘Ciate’ s’emmarca dins les xarxes socioeducatives comunitàries del Pla Educatiu d’Entorn de Llefià-la Salut.