Una golejada molt necessària (3-0)

0
    71
    Alberto Estébanez

El Seagull s’ha imposat a la crueltat patida en les dues darreres jornades de Lliga. Dues derrotes seguides que van concloure amb una victòria balsàmica a l’Estadi, i amb golejada inclosa davant el Zaragoza CFF (3-0).

Les ‘gavines’, que havien de guanyar fos com fos davant un rival directe a la classificació, ho van aconseguir mostrant l’efectivitat que tants maldecaps ha condemnat en atac les badalonines en més d’un partit. A més a més, el ‘bonus track’ d’aquest triomf és haver aconseguit els tres punts a l’Estadi, circumstància que no succeïa des de fa pràcticament dos mesos (15 de desembre).

El matx a Badalona va arrencar amb el Seagull fent gala del seu olfacte golejador, i en poc menys de cinc minuts ja van començar a marcar territori. Pilar Garrote va inaugurar el marcador amb una diana finalitzada a l’àrea petita i, pràcticament sense temps per celebracions, la capitana Alba Gordo va augmentar la diferència amb una rematada de cap al fons de la xarxa. 2 a 0 i poc més de 20 minuts de partit superats.

Tot i començar a enllestir el matx, el Seagull no va fer cap pas enrere i va continuar cercant porteria rival per sentenciar el partit. Les accions en atac de les badalonines, però, no van finalitzar en gol.

Sense patir en excés en defensa al segon temps, el Seagull va sentenciar el partit al darrer minut amb una diana d’Alicia Fuentes que tancava el partit amb el 3 a 0 final. Victòria molt i molt important davant el Zaragoza CFF i còmode vuitena posició a la taula. L’objectiu del Seagull ara com ara és mantenir aquesta bona dinàmica de joc i traduir-ho en resultats positius. Aquest cap de setmana la competició torna a aturar-se i no recuperarà la normalitat fins diumenge 23 de febrer, quan les ‘gavines’ viatgin fins a Bilbao per jugar davant l’Athletic Club, líder.