Una indecisió defensiva els deixa glaçats (1-0)

0
    34

06/12/2014 – Quarta derrota a la lliga del CF Badalona (1-0). Un greu error defensiu a només dos minuts del final ha condemnat els escapulats al camp del cuer, el Saragosa B.

06/12/2014 – Galleda d’aigua freda per al Badalona al camp del Saragossa B, cuer del grup. Un error defensiu a només dos minuts del final ha tirat per terra tot el treball dels de Manolo González, que malgrat no generar excessiu perill durant els noranta minuts sí que com a mínim s’havien guanyat endur-se un punt de la capital aragonesa. Fins i tot han marcat en el primer temps mitjançant Raúl Torres, però el gol ha estat anul·lat per un dubtós fora de joc. Els detalls, però, s’han girat en aquesta ocasió en contra dels escapulats, que pateixen la quarta derrota del curs a la lliga.

El partit, a més, deixa efectes col·laterals en l'aspecte físic i furga en la ferida de la manca d'efectius al davant que des de fa temps ve denunciant el tècnic escapulat. Abraham, que ja venia tocat, i Matamala no han pogut acabar el partit per culpa de les molèsties físiques, mentre que Manu Balda ni ha jugat, després de lesionar-se als isquiotibials a última hora, en l’últim entrenament previ.

El fort vent ha marcat el desenvolupament del matx. En el primer temps els de Manolo González l’han tingut a favor i ho han aprofitat per dur el pes del partit. Han llançat fins a 9 córners i han arribat amb comoditat  fins a la porteria de Víctor. Un domini territorial, de tota manera, que no s’ha acabat de traduir en excessives ocasions de gol. Al minut 8 Abraham ho ha provat amb un xut llunyà, i al 33 ha estat Raúl Torres qui ha tingut una opció molt més clara, després d’una bona paret amb Carracedo. El seu xut des de dins de l’àrea malauradament ha sortit fora, fregant l’escaire. El mateix Torres ha marcat al 43, rematant una centrada al primer pal, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. Una decisió molt protestada per la banqueta escapulada.

A la represa ha tocat jugar amb el vent en contra i el domini badaloní s’ha anat esvaint. Hi ha hagut més equilibri i molta intensitat per part de tots dos equips, però d'ocasions de gol, res de res. Tot semblava encaminat cap a un empat a zero, però al minut 88 tot se n’ha anat en orris. Pilotada llarga del porter Víctor, indecisió defensiva escapulada i Suárez que treu petroli per fer l’1-0 sense temps per reaccionar.

FITXA TÈCNICA:

Saragossa B (1): Víctor, Bonilla, Lasure, Guti, Gil, Santigosa, Pombo (Rami, 69’), C. Javier, Kilian (Gabarre, 81’), Suárez i Pablo (Nieto, 90’).

CF Badalona (0): Marcos, Álvaro Vega, Óscar Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior, Carracedo, Toni Lao, Matamala (Lulu, 86’), Torres i Abraham (Joel Huertas, 76’).

Gol:  1-0 Suárez (88’).

Àrbitre:  Carlos Arriola Echeverría (Comitè basc).  Targeta groga a Gil, del Saragossa B.