La pista de gel de Badalona obre a la plaça Pompeu Fabra

  0
  IMG_7905.JPG

  06/12/2014 – La inauguració va animar ahir la tarda al centre de Badalona i va atraure una gran quantitat de públic.

  Desenes i desenes de persones van assistir ahir la pista de gel instal·lada a la plaça Pompeu Fabra fins al dia 11 de gener de la mà de la marca de dolços Kinder. Des de les sis de la tarda, l’espai lúdic, integrat per diferents activitats més enllà del patinatge sobre gel, va atraure una gran quantitat de ciutadans amb motiu de la seva inauguració.

   

  Durant dues hores, el DJ i locutor de Ràdio Flaixbac Andreu Presas va posar el toc festiu amb una seva sessió musical carregada dels temes amb més èxit del moment. La gent, a més, va poder gaudir d’una espectacular exhibició de l’escola de patinatge del Club Skating Barcelona, que va deixar bocabadat a més d’un. La tarda també va reservar moments per a la institucionalitat, encara que sense perdre l’ambient joiós i nadalenc. I és que la inauguració va comptar amb presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el director de Relacions Institucionals i Corporatives de Ferrero Ibèrica, Roberto Torri. El batlle badaloní va agrair l’aposta de Kinder per Badalona i ja va avisar de la intenció de repetir l’any vinent; tanmateix, va destacar que la pista és un nou pas en el camí de l’Ajuntament d’afegir elements d’espectacle i entreteniment al Nadal de la ciutat. El representant de Ferrero, per la seva part, va agrair l'acollida de la ciutat i va animar tothom a gaudir de l'espai.

   

  Avui a les 10h s’obre la pista al públic general per poder gaudir dels primers minuts de patinatge i patir les primeres caigudes. No seran les últimes, ja que, recordem, la instal·lació obrirà tots els dies d’aquest Nadal fins al diumenge 11 de gener. La pista, a més, comptarà amb un munt d’activitats al seu voltant, que completaran l’oferta lúdica per a tots els públics.

   

  Horaris de la pista i preus

   

  La instal·lació obrirà cada dia de 10 del matí a 10 de la nit, a excepció dels dies 24 i 31, que tancarà a les 20h, i del 25 i l’1 de gener, quan només obrirà durant la tarda. Els preus per patinar a la pista, amb el lloguer dels patins inclosos, serà de 5 euros per als infants i de 7 per als adults, en sessions de 30-45 minuts.