Una multitudinària manifestació pels carrers del Centre tanca la jornada de vaga

  0
  IMG_1636.JPG

  08/11/2017 – Més d'un miler de persones ha participat en una concentració que ha acabat tallant els carrers del Centre.

  Nova concentració multitudinària que ha omplert la plaça de la Vila aquest dimecres a la tarda, amb motiu de la vaga general i per demanar la llibertat dels “presos polítics”. La protesta ha comptat novament amb representants del govern, amb l'alcaldessa Dolors Sabater al capdavant, i del Partit Demòcrata, així com de figures i representants de la societat civil, que han pres la paraula a les portes de l'ajuntament.

   

  Acabats els parlaments, que han condemnat l'empresonament del govern cessat de Carles Puigdemont, l'organització ha animat a la gent a marxar pels carrers del centre. La concentració s'ha transformat en una manifestació que ha recorregut Francesc Layret, ha pujar per carrer Prima fins a Via Augusta, i ha tornat fins a la plaça Pompeu Fabra, primer, i la plaça de la Vila, finalment.

   

  La manifestació ha estat nodrida per més d'un miler de persones. En el moment d'arribar pràcticament a l'Hospital Municipal, la cua encara acabava de girar carrer Prim, a l'alçada dels jutjats. Des de l'organització també s'ha animat a assistir a donar suport al regidor Jose Téllez, que aquest dijous al matí declara a la Ciutat de la Justícia citat per la Fiscalia.