Una plataforma en recolzament d’Albiol convoca una concentració a la plaça de la Vila

  0
  57
  octavilla.jpg

  25/10/2012 – Serà el proper dimarts i està impulsada pel mateix col·lectiu que ha estat recollint signatures per donar suport a les polítiques del PP.

  Una plataforma de recolzament a Xavier Garcia Albiol ha convocat el proper dimarts a la tarda una concentració a la plaça de la Vila en la que pretenen demostrar que donen suport a les polítiques de l’Alcalde.

   

  Sota el nom Plataforma de apoyo al alcalde Albiol en su lucha contra la inmigración ilegal y la delincuencia, el col·lectiu va començar ja fa un parell de setmanes a recollir firmes pels carrers i alguns establiments de la ciutat i agrupar així una mostra de suport a les mesures del PP vers la delinqüència, incivisme i immigració il·legal.

   

  La qüestió de rerefons, no obstant, és que aquest grup està integrat per càrrecs i persones afins al Partit Popular i, fins i tot, el fill d’un regidor del govern. La campanya de recollida de signatures, a més, arriba poques setmanes després de la reobertura de la causa judicial contra Xavier Garcia Albiol pels pamflets racistes.

   

  En una entrevista concedida en exclusiva al DIARI DE BADALONA que serà publicada demà, l’exregidor del PP David Gómez explica qui és l’ideòleg i l’executor d’aquesta plataforma. Gómez considera que es tracta d’una manipulació de la ciutadania i que ell i els seus càrrecs es van desmarcar des del primer moment.