13 farmàcies donen servei mínim a Badalona en aquesta jornada de vaga

  0
  IMG_2969.JPG

  25/10/2012 – Tot i que la Generalitat va afirmar que avui es realitazaria el pagament del deute amb les farmàcies catalanes, el sector ha decidit continuar endavant amb la protesta.

  Les farmàcies de Catalunya han tancat avui les seves portes en protesta per la situació d’impagament i incertesa a la qual les està sometent la Generalitat. Segons el sector, el govern encara no els ha pagat les factures corresponents al mes de juliol, i no hi ha cap garantia de cara al futur.

   

  El president del Consell del Col·legi de Farmacèutics, Jordi de Dalmases, va justificar la convocatòria perquè la situació "ja no es pot suportar més". En total, de Dalmases, calcula que el Govern deu 180 milions d'euros, sumant juliol i agost, i que la factura del mes de setembre pujarà a 93,5 milions d'euros.

   

  La vaga es va mantenir en suspens fins l’últim sospir del dia d’ahir, ja que el conseller de Salut, Boi Ruiz, va assegurar que el pagament del deute es produiria avui mateix. Tot i així, el sector va tirar endavant els tancaments.

   

  A Badalona, un total de 13 farmàcies cobriran els serveis mínims marcats per llei. Troba a continuació la farmàcia de guàrdia més propera durant la jornada d’avui:

   

  https://www.farmaguia.net/desktop/