Una ratxa brillant guia el Pere Gol cap a la salvació

  0
  51
  17103404_1218957801490899_6743826320081731773_n.jpg

  24/05/2017 – Els verds fan els deures i deixen la permanència virtual enllestida després de guanyar els últims quatre partits de forma consecutiva.

   

  A falta de conèixer la totalitat de descensos compensats, en principi el Pere Gol gairebé s’ha assegurat la continuïtat a la Tercera Catalana per la temporada vinent. El conjunt verd és tretzè al grup IV i ha aconseguit deixar enrere les posicions més compromeses de la taula gràcies a una espectacular ratxa de resultats.

   

  Després de caure fins al pou encadenant cinc derrotes seguides, els badalonins han reaccionat de la millor forma possible, guanyant els últims quatre partits. Aquesta bona dinàmica, gestada amb victòries contra Turó de la Peira (2-5), Argentona (2-1), Cabrils (0-2) i la Llàntia (3-2), ha servit perquè el Pere Gol sumi 39 punts.

   

  Els verds són a set del descens directe i a quatre del 16º lloc marcat pel Cabrera (35), plaça que també pot estar subjecte a descens (baixen els vuit pitjors 16º dels nou grups barcelonins de la categoria). Tal com està ara la situació dels descensos arrossegats, també pot baixar el millor 16º de Barcelona i els cinc pitjors quinzens.

   

  El pitjor 15º dels grups de Barcelona és l'Atlètic Balenyà (36 punts al grup V) i que, com a màxim, podria empatar a punts amb el Pere Gol en la darrera jornada (els badalonins tenen molt millor diferència de gols). 

   

  L’últim triomf sumat a casa pels verds davant l’AD La Llàntia ha estat clau per aconseguir la tranquil·litat abans de visitar el camp de la Mataronesa. Peñafiel, Dani Altimira i una diana en pròpia porteria donarien el triomf al Pere Gol al seu Municipal. Al conjunt badaloní, però, li convindria vèncer o almenys puntuar en l'últim encontre de l'any per evitar maldecaps amb els compensats, tot i que té la permanència virtual al sac.