Una temporada molt exigent

  0
  70
  IMG_20141116_183733_SHOT2SHOT1.jpg

  5/1/2014.- Després de 13 jornades ha quedat clar que la igualtat del grup 2 exigeix el màxim als equips. Entre la promoció d’ascens i la promoció de descens hi ha 11 equips separats per només dues victòries.

   

  La competició torna aquest cap de setmana després de l’aturada per Nadal i volem saber com afronten els 4 equips de Badalona el tram de lliga i com valoren la seva actuació fins ara.

   

  CÍRCOL CATÒLIC BADALONA

  El Círcol Catòlic és dels quatre el millor classificat, cinquè amb 8 victòries i 5 derrotes. La valoració del seu tècnic, Francesc Castellet, és positiva ja que el Círcol va pujar a Copa Catalunya la temporada passada i l’objectiu és la permanència. 

   

  “Estem satisfets amb com hem acabat el primer terç de temporada, tant a nivell de resultats com de joc, i més tenint presents els problemes per lesió i la baixa d'algun jugador”. Cal seguir millorant coses, però sense dubte el més important és continuar essent forts a casa per poder assolir la permanència sense jugar promoció, el nostre objectiu a l'inici de la temporada”.

   

  La Plana ha viscut derbis emocionants i que s’han decidit a l’últim segon després de grans remuntades. “Per una banda és positiu, per altra deixa clar que hi ha moments de partit on desapareixem, igual que partits a fora on no hem competit. Cal millorar això a la segona volta”.

   

  L’objectiu del Círcol és aconseguir el més aviat possible les 15 victòries que els deixin fora de la promoció. “Si aconseguim aquesta fita i seguim a prop de la part alta pensarem en altres objectius, però vista la igualtat del grup, evitar la promoció es presenta com un repte complicat”.

   

  El proper partit del Círcol és dissabte a les 18h a la pista del Ramon Llull, ata mateix un rival directe en la apretada classificació del grup 2.

   

  CB SANT JOSEP

  El Sant Josep és vuitè, amb 6 victòries i 7 derrotes, una situació a priori còmode, però com assegura el seu entrenador, Víctor Cruz “ totes les setmanes els resultats són molt igualats, i pot semblar que estàs en una posició còmode quan en realitat, els averages o derrotes inesperades, et poden portar a una situació compromesa al final”.

   

  Fins ara “l’equip progressa adequadament, però la competició està exigint molt a grup molt jove”. Per això mateix, el Sant Josep treballa per compensar la falta d’experiència amb mentalització. “Hem de donar un pas endavant en ser conscients que qualsevol equip ens pot guanyar i hem d’estar preparats per superar situacions adverses i sortir sempre a per totes”.

   

  Una de les assignatures pendents dels groc i liles en aquest tram inicial és la irregularitat. Trobar la constància i acabar de construir l’equip són els objectius immediats dels parroquials. La tornada a la competició és diumenge a les 18h en una pista complicada, la del Grup Barna, segon classificat del grup 2.

   

  AE MINGUELLA

  La Minguella és desena a la classificació, també amb 6 victòries i 7 derrotes. Els blaus van començar bé la temporada però han encadenat una ratxa de 4 victòries que els ha fet perdre posicions. Segons el seu tècnic, Pere Garcia, “les lesions i problemes laborals d’alguns jugadors no ens han deixat créixer perquè han condicionat el treball del dia a dia”.

   

  La irregularitat també ha marcat la trajectòria de la Minguella fins ara, per això “hem canviat la metodologia d'entrenament i hem inclòs algunes opcions tàctiques més, tan ofensives com defensives, sempre mantenint el nostre estil que és el que ens fa ser difícils de batre”.

   

  Una altra de les facetes a treballar és l’ambició de l’equip. “Hem de millorar la mentalitat del jugador de voler anar sempre al 200 per cent i ser més competidor i menys conformista per poder créixer com a equip”. En quant a resultats, l’objectiu és aconseguir “el més aviat possible les 15 victòries de la permanència i a partir d’aquí no renunciar a res”.

   

  La Minguella torna a la competició amb un derbi a Ausiàs March contra el Natzaret, dissabte a les 17.30h.

   

  AE SANT ANDREU NATZARET

  Precisament el Natzaret és l’equip badaloní que més està patint aquesta temporada. Ara mateix ocupa posicions de descens, és penúltim amb només 4 victòries. L’equip ha patit contratemps importants des del principi de temporada. Primer per no poder fitxar per falta de recursos econòmics. I després perdent jugadors imprescindibles com Balcells i González per lesió i Jerez per qüestions laborals.

   

  El tècnic del Sant Andreu, Víctor Carrasco assegura que “aquestes baixes han fet baixar molt el nivell de l’equip. Ja comptàvem amb una plantilla justa per la categoria i l’equip ha quedat amb 8 jugadors i dues incorporacions d’última hora”.

   

  Durant aquests dos mesos, l’equip ha hagut de canviar tots els sistemes de joc i intentar començar de nou com si fos una pretemporada però amb una competició molt exigent en marxa. “Evidentment en quant a resultats ho hem pagat i no hem pogut competir com ens hagués agradat”.

   

  Un dels aspectes que ha de millorar l’equip és l’anotació. “La mitjana està per sota dels 60 punts i així és impossible competir. Hem de córrer més i tenir les idees més clares en atac i mantenir la constància al darrera per ser competitius i gaudir molt més”.

   

  El Natzaret lluitarà a partir d’ara per sortir de la zona perillosa i mantenir el mateix objectiu que a l’inici de temporada: no promocionar. En quant al joc “cal millorar la imatge i no perdre la nostra identitat. Necessitem treball, constància, ordre i sort amb les lesions”. El derbi a casa contra la Minguella, dissabte a les 17.30h, és el primer partit després de l’aturada.