Mal inici d’any pel Prat (101-66)

0
    45

05/01/2015 – El vinculat del FIATC Joventut rep un correctiu a la pista de l’Oviedo i ofereix males sensacions en el primer partit del 2015.

Si alguna cosa havia fet el CB Prat durant la primera volta era competir. Ahir a Oviedo, els potablaves no van saber mantenir la màxima que els havia caracteritzat durant els 15 primers partits del curs i van quasi ‘regalar’ el triomf a una Unión Financiera que va marxar al descans amb tot resolt (56-28).

Els pupils de Guillermo Arenas van cosir a triples a l’equip d’Agustí Julbe (17/28) i el Prat només va poder guanyar un dels quatre parcials del partit, el tercer (24-25). Després d’uns minuts inicials on Piru Ros va poder contrarestar l’encert ofensiu de l’Oviedo, els triples de Juan García i Álvaro Muñoz van començar a aparèixer.

Els locals buscaven en posicions interiors a un Kyle Tresnak que es mostrava fi a l’hora de finalitzar i Agustí Julbe havia d’aturar el partit, veient que l’Oviedo obria distància. Les consignes del tècnic, però, no despertarien als visitants i Unión Financiera feia esclatar Pumarín amb un primer quart de somni (30-11).

Al segon període, l’aler pivot Nikola Cvetinovic va debutar amb els asturians, fent sobretot una gran tasca defensiva. Els bons minuts d’Ike Guallar serien contestats amb la màgia ofensiva d’un Will Neighbour autor de quatre triples durant el segon període. Al descans, el marcador de Pumarín era realment preocupant pel Prat (56-28) i, tot i que l’equip va saber estar a l’alçada a la segona part, remuntar va ser totalment impossible.

I és que després del recital triplista de Neighbour, Víctor Pérez va iniciar la seva particular exhibició d’encert des de més enllà de la línia, anotant tres triples que frustraven les esperances del Prat de maquillar el resultat. Al final del tercer quart, l’Oviedo fregava una renda de 30 punts (80-53), després d’una recuperació fallida d’Agustí Sans.

Amb Joan Creus i l’ex potablava Ferran Bassas imposant-se als bases pratencs durant tot el xoc, l’últim període seria un pur tràmit. Guillermo Arenas fins i tot es va permetre el luxe de donar minuts al jove Álex Velasco, veient que el resultat estava totalment assegurat.

A les files del CB Prat, només Gerard Gomila (11 punts i 14 de valoració) i Piru Ros (13 punts i 12 de valoració) van estar mínimament encertats. La lluita del jove vinculat Zoran Nikolic (13 de valoració) també va ser una de les poques coses destacables per part potablava.

La baixa d’Alberto Abalde es va notar massa en l’atac pratenc. El vinculat de la Penya segueix cuer (3/12) amb la salvació a un sol triomf. Tot és possible.

Fitxa tècnica:

Oviedo (101): Tresnak (10), Sánchez (6), Muñoz (11), Creus (3), Prieto (7), Pérez (21), Bassas (5), Neighbour (14), Cvetinovic (2), Garcia (14) Levesque (8) i Velasco (-).

CB Prat Joventut (66): Vilanova (9), Ros (13), Iriarte (5), Martí (4), Serrano (4), Sans (6), Nogués (-), Gomila (11), Guallar (9) i Nikolic (5).

Parcials: 30-11 / 26-17 / 24-25 / 21-13

Rebots: Creus (6) / Nikolic (6)

Assistències: Creus (6) / Ros (2)

Incidències: partit corresponent a la setzena jornada de la LEB Or, disputat al pavelló de Pumarín.