Una trentena de persones netegen els parcs del Serentill i la Bòbila com a acte reivindicatiu

  0
  52
  DSCF0132.JPG

  01/02/2016 – L'acció tenia com a objectiu dignificar, després de molts anys, l'espai degradat per la manca de manteniment i enllumenat i la gran quantitat d'escombraries, que dificulta l'accés als centres educatius i, a la vegada, augmenten els actes incívics.

  Aquest diumenge, 31 de gener, famílies sencers, amics i veïns dels barris de la Morera i Bufalà van col·laborar en l'acció reivindicativa popular que les Associacions de Veïns de la Morera i Bufalà, la Bòbila Skate Project i les AMPAS de les escoles Virolet i Bufalà i dels instituts Isaac Albéniz i Pompeu Fabra i l'Escola d'Art Superior de Disseny Pau Gargallo, van organitzar per millorar la imatge de l'entorn dels parcs del Serentill i la Bòbila, situats al carrer del Torrent de la Font.

   

  En els darrers anys aquest entorn que divideix els dos barris s'ha degradat i convertit en un espai molt susceptible a què la gent llenci escombraries i augmenti els actes incívics i, a la vegada, dificulta els accessos als centres escolars, com d'Isaac Albéniz, per la manca de manteniment i enllumenat. Per aquest motiu, una trentena de persones de totes les edats es van sumar durant tot el matí a recollir totes les deixalles possibles i millor l'espai verd amb l'objectiu de dignificar els dos parcs.

   

  Tot va començar quan un grup de pares i mares van iniciar pel seu compte una iniciativa per conscienciar els veïns i des de les entitats educatives, veïnals i culturals han volgut donar suport l'acció. "Tenim un espai meravellós i volem que es faci un parc en condicions dintre d'aquesta riera fluvial, ja que estem veient que els veïns s'estan implicant i que el govern municipal ja té consciència de començar a tirar endavant aquest projecte", ha destacat Antoni Cortada, membre de l'Associació de Veïns de Bufalà. Però no descarta que es continuï realitzant més reivindicacions fins que no es trobi una solució.