Una trentena de veïns es manifesten a l’Oficina Local d’Habitatge pel dret a la vivenda

  0
  IMG_0136.JPG

  08/10/2013 – Amb motiu del Dia Internacional del Dret a l’Habitatge, diferents col·lectius van impulsar concentracions a moltes localitats, entre elles Badalona.

  L’Oficinal Local de l’Habitatge va tornar a viure ahir una nova acció de protesta. Amb motiu del Dia Internacional del Dret a l’Habitatge, diferents col·lectius, entre ells la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca o l’Associació 500×20, van convocar concentracions a diferents ciutats i barris i Badalona va ser una d’elles.

   

  Més d’una trentena de persones es va manifestar a les portes de l’oficina, situada al Palau Olímpic, i fins i tot van irrompre durant una estona a l’interior del local reclamant mesures reals contra el problema dels desnonaments i de les moltes famílies que, setmana a setmana, es queden sense un sostre sota el qual viure.

   

  Els organitzadors a nivell local explicaven ahir que, evidentment, no tenen res en contra dels treballadors que duen a terme la feina que se’ls hi ordena, però que es tracta d’una oficina que “només serveix per qüestions burocràtiques i administratives i que no dóna solucions reals amb pisos per a les persones que els necessiten. “Si no compleix el seu objectiu, no val la pena mantenir-la oberta; es podrien dedicar aquests resusos humans i econòmics a un tasca que sigui útil de veritat”.