Unes 150.000 persones van viure la Cavalcada de Reis a peu de carrer

  0
  c5f18f23-b397-45d3-a3f9-4b76aeccb606.jpg

  19/01/2016 – El govern local ha fet una “valoració positiva del desenvolupament dels actes relacionats amb l’arribada dels Reis d’Orient a Badalona, que van tenir lloc al pont del Petroli”.

  Unes 150.000 persones van viure la Cavalcada de Reis als carrers de la ciutat el passat 5 de gener, segons càlculs de l’Ajuntament. El govern local ha fet una “valoració positiva del desenvolupament dels actes relacionats amb l’arribada dels Reis d’Orient a Badalona, que van tenir lloc al pont del Petroli”.

  La Cavalcada, recorden, “buscava la complicitat amb el públic, per la qual cosa es va dissenyar una comitiva que posava en valor la teatralització i l’acció gràcies a la presència dels personatges ‘tornemis’”. Hi van prendre part unes 600 persones i es va fer un canvi de concepte en el llançament de caramels, repartits per les carrosses dolces, situades darrere de les carrosses dels tres Reis d’Orient.

   A l’èxit de la Cavalcada, diuen des del govern local, hi va ajudar la presència de molts artistes badalonins (direcció artística, construcció de les carrosses, companyies professionals i de producció…); la creació d’una pàgina web exclusiva de la Cavalcada de Reis; el disseny atractiu de les músiques; la participació de les escoles de dansa, entitats de cultura i resta de voluntaris en les coreografies; i el disseny del vestuari dels participants. Pel que fa a la seguretat, la Cavalcada es va desenvolupar sense incidències significatives. Cal destacar la valuosa tasca desenvolupada per Voluntaris Badalona en el control i seguretat de la comitiva.