Figures de la política, l’esport, l’oci i l’empresariat badaloní es reuneixen a la Donzella

  0
  55
  IMG_0634.JPG

  19/01/2016 – Més de 150 persones es van trobar per celebrar una nova edició de la ja clàssica ‘popada’ d’en Cinto Duñó, organitzada per la taula rodona de la Rosa dels Vents.

  El restaurant la Donzella ha concentrat aquest dilluns durant algunes hores algunes de les principals figures polítiques, de l’esport, la cultura i l’oci i l’empresariat badaloní. Més de 150 persones es van reunir per celebrar una nova edició de la ja clàssica ‘popada’ d’en Cinto Duñó, organitzada per la taula rodona de la Rosa dels Vents, un grup de 12 amics que organitza diferents actes al llarg de l’any, el més multitudinari dels quals és aquest dinar celebrat de forma anual el gener i que els seus impulsors insisteixen en qualificar com a “reunió d’amics i companys”.

   

  Tot i que inicialment no s’esperava la seva assistència, fet que els organitzadors lamentaven, l’alcaldessa Dolors Sabater ha fet acte de presència com a màxima responsable de l’Ajuntament. Asseguts a taula, també  es van poder veure l’exalcalde i senador Xavier Garcia Albiol i regidors d’oposició com Álex Pastor i Ferran Falcó, a més del president de la Penya, Jordi Villacampa, el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, i responsables del món comercial i empresarial de la ciutat, entre molts altres.

   

  Els organitzadors de l’esdeveniment gastronòmic expliquen que, al principi, tot va començar com un dinar d’una desena d’amics, que amb el pas dels anys es va anar convidant gent, inclosos els responsables polítics de la ciutat, i que ja s’ha convertit en tota una tradició.