Uns 200 nedadors a la LXIV Travessia de Badalona Nedant

  0
  12
  Travessia.jpg

  04/07/2014 – La cursa, que forma part del calendari oficial de la Federació Catalana de Natació, tindrà cita aquest diumenge al Club Natació Badalona.

  El litoral de Badalona acull aquest diumenge, 6 de juliol, la LXIV edició de la tradicional Travessia de Badalona Nedant, que organitza el Club Natació Badalona. A la cursa, que forma part del calendari oficial de la Federació Catalana de Natació, hi participaran un màxim de 200 nedadors i nedadores de diferents categories edats, una xifra similar respecte l’any passat.

   

  A la travessia està formada per  dues curses de diferents llargàries: a les 10 hores es donarà la sortida al costat del CN Badalona als benjamins nascuts els anys 2002 i 2003 i realitzaran un recorregut de 600 metres i en forma de quadrat; i a les 10.45h està previst donar el tret de sortida des del Port de Badalona a les categories masculines i femenines absolutes, màsters i veterans i realitzaran uns 2.500 metres de recorregut. Finalment, a les 12.30h es farà entrega dels premis a la terrassa inferior del CN Badalona. Destacar que a l’edició anterior, els guanyadors absoluts van ser Xavi Rei i Cristina Gotzens.