Uns okupes amb piscina en una nau de Montigalà

  0
  114

  Mossos i Guàrdia Urbana ha intervingut en nombroses ocasions pel soroll i les festes que organitzen els okupes

  Los okupas también pasamos calor. Piscina sí’. Aquesta és la pancarta que han penjat uns okupes a la façana d’una nau ocupada al carrer Tècnica, a Montigalà. Hi viuen des de fa mesos i ara hi han instal·lat una piscina al terrat. Els veïns es queixen del soroll de les festes que s’hi fan, dels gossos i del generador elèctric.

  La nau, ocupada des de fa diversos mesos, s’ha convertit en la residència de diverses famílies. Un dels tres adults que lidera l’okupació, segons confirmen fonts policials, acumula diversos fets delictius. Mossos i Guàrdia Urbana han hagut d’actuar en diverses ocasions a la nau per problemes relacionats amb l’incivisme: festes, música, foc, barbacoes…

  La nau és propietat del BBVA i l’Ajuntament ens comunica que està gestionant els tràmits per agilitzar la recuperació de l’edifici. Les fonts consultades ens traslladen que no es tracta d’una ocupació de persones vulnerables, sinó que s’ha fet per altres motius. El canal ‘Cuatro’ es va desplaçar fins a Badalona i va poder parlar amb un dels okupes, qui va titllar els veïns “‘d’envejosos” per protestar contra la piscina.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí