Van merèixer més

0
    28

03/04/2016 – Tot i que va disposar d'un bon grapat d'oportunitats per marcar i que va ser millor, el Badalona no passa de l'empat davant el Barcelona B a Montigalà.

El filial blaugrana va patir molt en el Municipal de Badalona i, en general, va ser menys que el Bada. Els blaugrana, vestits amb la samarreta de la senyera, van sortir amb un 4-4-2 que, d'entrada, va dificutar el joc dels escapulats. A patir del minut 20, però, Manolo González va endreçar el seu equip de manera diferent i el partit va caure del bàndol local.

Poques vegades ha arribat tant a l'àrea rival el Badalona com en aquest partit. Amb tot, qui es va avançar va ser el Barça B: a punt d'arribar a la mitja part, Gumbau va resoldre una acció d'atac a l'àrea de Morales que va suposar el 0-1. Després del descans, Eugeni Valderrama, amb un xut creuat quan tothom esperava la centrada, va empatar.

No van faltar opcions per fer el 2-1, però el marcador no es va moure. Diumenge que ve, al camp del Llosetí, el Badalona tornarà a buscar la victòria que li donaria, pràcticament, la salvació matemàtica.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Grima, Amantini, Akrong, Enric Pi; Ibón Gutiérrez, Toni Lao (Perona, 87'), Maestre; Eugeni Valderrama, Morgado (Sekou, 72') i Óscar Muñoz.

Barcelona B: Ortolá (Ezkieta, 60'), Palencia, Ros, Borja López, Quintillà, Fali, Samper (Moisés, 58'), Gumbau, Aleñà, Mujica i Salva Chamorro (Cámara, 80').

Gols: 0-1, Gumbau (40'). 1-1, Eugeni (49').

Àrbitre: Muñiz Ruiz (col·legi gallec). Ha amonestat els locals Amantini i Óscar Muñoz i els visitants Quintillà, Borja López i Palencia.