Una espectacular persecució acaba amb set detinguts que havien robat a Can Ruti

  0
  CfMgmXoWIAA9Y9j.jpg

  04/04/2016 – Mossos i Guàrdia Urbana van detenir la tarda d'aquest diumenge dos vehicles que es van donar a la fuga després de robar a l'hospital.

  Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut aquest diumenge set persones després d’una espectacular persecució pels carrers de Badalona, que s’ha saldat amb un agent de Guàrdia Urbana ferit lleu i danys a un dels cotxes de la policia local. Els set presumptes delinqüents van assaltar l’Hospital de Can Ruti, on van robar la recaptació de màquines expenedores de begudes i aperitius, i es van donar a la fuga en dos vehicles.

   

  La direcció del centre sanitari va avisar les autoritats tant bon punt van ser coneixedors de l’incident a les instal·lacions. Els lladres van fugir després d’agredir o intimidar els vigilants del centre i esquivar la policia, a la que van intentar atropellar quan va donar l'ordre de detenció. Seguidament, els Mossos es van veure obligats a iniciar una persecució a la que es va haver d’unir la Guàrdia Urbana.

   

  Finalment, abans de les vuit de la tarda i després de diversos xocs i envestides, l’operació va culminar amb èxit i els dos turismes van ser enxampats a l'avinguda de Pomar. Els set individus han estat acusats de robatori amb violència, atemptat contra l’autoritat, conducció temerària, lesions i danys.