Vasiliauskas ja és història

  0
  Captura de pantalla 2016-12-14 a la(s) 20.56.29.png

  14/12/2016 – El Divina Seguros Joventut talla el base lituà després d’evidenciar molts problemes d’adaptació a la Lliga Endesa.

   

  Sarunas Vasiliauskas no s’ha adaptat al ritme de l’ACB ni ha pogut superar la barrera mental que li impedia rendir a més nivell amb el Divina Seguros. El cas del base lituà ha estat un d’aquells on del camp d’entrenament al partit hi ha un món.

   

  Vasiliauskas aterrava a Badalona aquest estiu amb el cartell d’internacional i amb la missió de convertir-se en un dels tiradors més fiables de la Penya. Va fer una bona pretemporada, fase de l’any on els equips juguen a un altre ritme. A l’hora de la veritat, però, el jugador bàltic no ha explotat el seu talent.

   

  En 12 partits de Lliga Endesa, Sharas ha acreditat una mitjana de 5.3 punts, 1 assistència i un 2 de valoració en 13 minuts, evidenciant massa símptomes de debilitat a nivell mental. El base, tallat ja pel Divina Seguros, marxa del club amb només 12 triples anotats (33% d’encert).

   

  El moviment de rescindir Vasiliauskas era un desenllaç anunciat, després que Diego Ocampo afirmés públicament que no confiava en ell. L’adéu del base no implica que la Penya tingui ja el seu recanvi a punt, ja que de moment no hi ha res tancat amb cap altre jugador.