Veïns de Sant Roc denuncien talls de llum durant diversos dies seguits

  0

  Els talls de llums quan arriba l’hivern a Sant Roc sembla ser un fet habitual any rere any. Així, els veïns i veïnes denuncien que, des del passat divendres, porten dies quedant-se unes hores sense electricitat, principalment quan cau la nit.

  Des de la Plataforma Sant Roc Som Badalona afirmen que la xarxa elèctrica “està obsoleta”. També expliquen que molts veïns de la zona no poden pagar els subministraments a causa de la situació econòmica en la qual es troben i que s’enganxen a la xarxa de manera il·legal, una cosa que “també la deteriora”. A l’abril d’aquest mateix any, en ple confinament per la pandèmia de la covid-19, el veïnat de Sant Roc també es van quedar sense llum.

  Per altra banda, des de la plataforma assenyalen que en alguns pisos del barri és habitual el cultiu de plantacions de marihuana, que també suposen un gran càrrec a la xarxa elèctrica pel manteniment que exigeixen les plantes. Tot i això, Endesa afirma que es fan controls regulars amb la Policia.

  Des de l’Ajuntament asseguren que l’ajuntament ha posat en marxa des del mes d’octubre un programa de suport a la pobresa energètica, “amb un capital de més d’un milió d’euros”, per a “totes aquelles persones que compleixin els requisits de vulnerabilitat i que els comptadors estiguin posats a nom del titular, estan donant suport de llum, aigua i gas”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí