Veïns denuncien noves agressions del violent agressor del Gorg

  0
  82

  El passat 30 de desembre, la Guàrdia Urbana de Badalona va detenir un home, acusat de protagonitzar diverses agressions arbitràries al barri del Gorg. A través de les xarxes socials, i en concret del grup de Facebook, ‘Tu no eres de Badalona sino…’, veïns i veïnes de Badalona han alertat que l’individu hauria estat posat en llibertat. Diversos badalonins relaten haver estat agredits novament per aquest perillós subjecte.

  Isabel García Aguilar relata que ahir, sobre les 8:30h, l’home va intentar colpejar la seva filla amb una barra de ferro a la carretera antiga de Valencia. L’home anava pel carrer cridant, insultant i amenaçant la gent de forma totalment indiscriminada. Per sort, segons explica la seva mare, la jove anava acompanyada d’un familiar que la va protegir.

  Amparo Cegoñino també apunta que l’individu va agredir el seu pare sobre les 9 del matí, ahir diumenge 2 de gener, i que un cotxe patrulla se’l va endur. Aquest matí, Jennifer Pino relata que l’ha vist al carrer Guifré amb Cervantes, cridant a la seva filla. Totes dues s’han hagut de refugiar en un bar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí