Veïns i entitats debaten sobre els futurs equipaments de l’entorn del Canal del Gorg

  0
  49
  IMG_1127.JPG

  26/02/2016 – El Port acull dissabte una jornada de debat i decisió oberta a la ciutadania.

  Els veïns i veïnes del districte 5 de la ciutat, que comprèn els barris de Can Claris, Congrés, Gorg, Raval i La Mora, tant els actuals com els futurs, estan cridats aquest cap de setmana a expressar quins equipaments voldrien construir en un futur al voltant del Canal del Port, un projecte de centralitat que influirà en tota la ciutat però sobretot en la seva zona de convivència directa.

   

  Aquest dissabte, tindrà lloc una jornada de debat i decisió que se celebra entre les 9.30h del matí a les 14h al Port de Badalona. Hi haurà dinàmiques de treball i de deliberació i presentació de conclusions. També es debatran i decidiran els noms dels nous espais sorgits arran de la urbanització de la zona de nova construcció. A la tarda, a partir de les 16h, hi haurà dues sessions de formació sobre l’ús social dels solars que envolten el canal mentre no s’iniciïn les obres i una segona sobre els aspectes de mobilitat de l’àrea.

   

  El Procés Participatiu Rambla-Canal-Port continuarà després de la trobada d’aquest 27 de febrer amb la posada en comú i el debat sobre diferents qüestions.

   

  3.500 metres quadrats oberts a decisió

   

  Un total de 17.000 metres quadrats de l’entorn, diuen des del govern, seran destinats a equipaments. Bona part, 13.500, ja estan reservats per a equipaments sanitaris, una futura i hipotètica zona escolar i per a l’Escola Badalona Port, que espera en barracons el seu nou edifici. Els 3.500 restants són els que estan oberts a debat.

   

  Animació i activitats durant tot el matí

   

  Per posar un toc de diversió i entreteniment a la jornada, sobretot per als més petits de la casa que acompanyin les seves famílies a la trobada, el Port disposarà durant tot el matí de diferents activitats d’animació i inflables per als més petits.