Vèncer i convèncer

0
    30

23/10/2016 – Victòria del Badalona en un dels camps més difícils. Els escapulats, encara invictes quan s'ha arribat a la jornada 10, tomben l'Atlètic Balears per la mínima després de disposar de moltes oportunitats per eixamplar el seu avantatge.

Miquel Robusté, rematant a la xarxa un córner en el minut 12, va signar l'únic gol del partit. Abans del descans, el porter Aulestia va salvar el Balears del 0-2 amb un parell d'intervencions antològiques. I en l'altra porteria, Morales, va ser també providencial, desviant una rematada a l'escaire de David Prieto.

En la segona part, els de Manolo González van demostrar perquè ningú ha aconseguit encara guanyar-los en la lliga. El segon gol català podia haver arribat en un parell d'accions claríssimes, però es va arribar al xiulet final sense que el 0-1 es mogués del marcador.

Fitxa tècnica

At. Balears: Aulestia, David Prieto (Avi, 75'), Manu, David Sánchez, Biel Guasp (Marcel, 45'), Esteban, Cristeto (Xisco, 50'), Kike, Tete, Fullana, Rubén Jurado.

Badalona: Morales; Fran Grima, Robusté, Aleix Coch, Moyano, Musa (Enric Pi, 67'); Aly Coulibaly (Toni Lao, 74'), Sergio Maestre; Sandro (Iván Agudo, 83'); Bruno Vinicius i Gerard Oliva.

Gol: 0-1, Miquel Robusté (12').

Àrbitre: Miguel García Aceña (valencià). Va ensenyar groga a David Prieto, Bruno Vinicius i Kike.