Denuncien davant Inspecció de Treball el deteriorament del material de la Guàrdia Urbana

  0
  psu.jpg

  24/10/2016 – La PSU subratlla el mal estat d'alguns elements com ara els walkies o l'interior dels cotxes patrulla.

  La Plataforma Sindical Unitària de Badalona ha presentat una denúncia davant d'Inspecció de Treball pel deteriorament del material de la Guàrdia Urbana. El sindicat considera que el Consistori no està atenent les necessitats dels agents de la ciutat i assegura que no es produeix una trobada formal per tractar la renovació del material policial des d'abril de 2016.

   

  La PSU ha destacat l'estat dels transmissors i walkies, que qualifiquen d'obsolets. Avisen que cap dels aparells es troba en bon estat i que això pot posar en risc els agents en situacions de perill si no poden demanar reforços. També apunten que l'interior de bona part de la flota de vehicles està molt deteriorat i que encara esperen les armilles antibales promeses fa mesos.

   

  No és la primera manifestació dins del propi cos que es produeix en relació als materials. El Sindicat de Funcionaris de Policia, agrupació sindical majoritària dins la policia local, ha estat un dels col·lectius més actius pel que fa a la reclamació de material darrerament.