Ventura: “Hem d’anar al Buesa amb ambició”

  0
  1415_CJB-RMB (1).JPG

  11/03/2015 – La lesió de Tariq Kirksay ha repartit més minuts entre la resta dels exteriors de l’equip, els quals han estat al nivell esperat.

   

  Sense Kirksay ni Abalde, el FIATC Joventut es va haver d’inventar una nova fórmula per completar la rotació exterior en el darrer partit de lliga contra el Reial Madrid (80-81).

   

  Albert Ventura, Sergi Vidal, Alex Barrera i Alex Suárez es van repartir les posicions de perímetre al costat dels dos bases, Clevin Hannah i Demond Mallet.

   

  “La baixa de Tariq Kirksay és important i l’Alberto Abalde és un jugador jove que està entrant en la rotació. Crec que vam fer un passet més, jugant més minuts”, declarava Ventura sobre com la resta d’exteriors van cobrir les absències del nord-americà i el gallec.

   

  L’escorta badaloní valora el fet que contra el Madrid “l’equip va competir i es va estar a punt de guanyar”. Ara, però, s’ha d’evitar viure de renda i és necessari “seguir treballat per seguir competint i guanyar” més partits.

   

  De cara al partit de diumenge contra el Laboral Kutxa, Albert Ventura és conscient que, si el FIATC Joventut vol tenir opcions, ha d’intentar “minimitzar els errors”.

   

  “El Baskonia té un gran equip i durant la segona volta està jugant molt millor que al principi”, reconeixia el jugador de la Penya. Tot i el potencial baskonista, la plantilla verd-i-negra ha de viatjar al Buesa “amb ambició”.

   

  Guanyar el pròxim partit i aconseguir encadenar diversos triomfs consecutius donaria encara més tranquil·litat a un FIATC Joventut que té tres victòries de marge amb el novè classificat.

   

  “És l’últim partit d’aquesta fase del calendari contra equips d’Eurolliga. Esperem poder treballar bé i agafar una bona ratxa”, comentava Albert Ventura pensant en el duel contra Laboral Kutxa.