Barrera: “A l’hora de tirar, tot és molt mental”

  0
  51
  1415_CJB-RMB (11).JPG

  11/03/2015 – L’aler del FIATC Joventut, que només va errar un dels seus cinc tirs a cistella contra el Madrid, espera poder mantenir aquest nivell d’encert.

   

  Les lesions de companys, principalment la de Tariq Kirksay, van permetre que Alex Barrera disposés de més protagonisme en la rotació exterior de la Penya. El jugador verd-i-negre es va mostrar inspirat durant la darrera jornada de lliga, anotant 11 punts i tancant el duel contra el Reial Madrid amb un 4/5 en tirs (3/3 en triples).

   

  “Jo em veig molt bé, treballant i en un bon moment personal. La veritat és que estic molt motivat per assumir el rol que em toqui amb la baixa de Kirksay”, declarava Barrera, esperançat per poder seguir demostrant les seves armes aquest cap de setmana a Vitòria.

   

  “És important sentir-me amb confiança. A l’hora de tirar, tot és molt mental”, assegurava l’aler del FIATC Joventut en la prèvia del duel davant del Baskonia. Barrera està “motivat i amb confiança” i sent que està “tirant bé”. “En els entrenaments ho estic fent molt i amb bon percentatge”, relatava l’aler d’Esplugues.

   

  Amb Tariq Kirksay encara de baixa, Alex Barrera és conscient que la resta de jugadors exteriors hauran d’assumir més galons i més responsabilitats a l’hora d’anotar i defensar.  

   

  “Espero que això es pugui traslladar als partits i poder anotar de tres. És l’aspecte del joc que jo puc fer principalment bé. Després espero poder aportar més coses”, apuntava el jugador de la Penya analitzant el moment de la temporada que està vivint.

   

  Aquest diumenge (18h), el FIATC Joventut tancarà la jornada ACB amb un duel de nivell al Buesa Arena. “Afrontem el partit com un repte. Ja sabíem que ens vindrien dos partits difícils de forma consecutiva. El Baskonia, igual que el Madrid, és un dels grans”, assegurava Barrera.

   

  Segons l’aler verd-i-negre, si la Penya pot “imposar el seu joc i fer una bona defensa, tindrem opcions”. El jugador format al planter també donava molta importància a l’aspecte mental abans d’un partit d’aquestes característiques.

   

  “Per jugar aquests partits és important estar bé físicament, però psicològicament també. Penso que l’equip és molt fort en aquest aspecte. Sempre afrontem els partits amb molta força mental”, deia Alex Barrera.