Verano Joven 2024: ja es poden demanar els descomptes del 50% al 90% en viatges

  0
  50

  El Govern va renovar aquest mes de juny la iniciativa Verano Joven per la qual aquells que tinguin entre 18 i 30 anys podran beneficiar-se de descomptes que els permetin viatjar a preus més assequibles.

   

  TOTA LA INFORMACIÓ DEL VERANO JOVEN A: https://www.transportes.gob.es/transporte_terrestre/verano-joven

   

  Per a poder accedir a ells els qui hagin nascut entre 1994 i 2006, tots dos inclosos, han de registrar-se en una pàgina web que Transports ha habilitat a partir d’aquest mateix dilluns.

  Una vegada inscrits, els joves que participin en el programa Estiu Jove podran beneficiar-se dels descomptes entre l’1 de juliol i el 30 de setembre de 2024.

  Des de Transports recorden que no forma part del descompte altres aspectes del bitllet com a càrrecs per cancel·lació, canvi, emissió, taxes o equipatge, entre altres.

  Així mateix, els qui tinguin dret a participar en aquest programa han de complir una sèrie de condicions si no volen ser sancionats.

  El codi obtingut després del registre és personal i *intraferible. Els qui facin un mal ús d’ell *enfretarse a una multa de 750 euros en el transport ferroviari i de 200 amb autobús. A més, el Ministeri registrarà els usos indeguts i en cas que s’acumulin sis faltes se li podrà retirar el codi per a obtenir descomptes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí