Vergnoux: “Guanyar una medalla a Kazan seria un miracle”

  0
  23480001_1436738095085_71_20_0_gra.jpg

  13/07/2015 – L’entrenador de Mireia Belmonte detalla l’estat físic de la nedadora badalonina a tres setmanes de l’inici del Mundial.

   

  En una entrevista concedida a la Cadena COPE, Fred Vergnoux ha analitzat la situació que haurà d’afrontar la seva deixebla a Kazan. Com és sabut, els darrers mesos no han estat fàcils per Mireia Belmonte. Una bursitis a l’espatlla que no acaba de fer net l’ha obligat a conviure amb el dolor en cada sessió d’entrenament.

   

  Però, lluny de rendir-se, Belmonte té decidit participar al Mundial i farà tot allò que calgui per intentar quallar una bona actuació. “Porta dos mesos lluitant per recuperar-se. No està al cent per cent. La veig lluitar com mai havia fet”, destacava Fred Vergnoux a la COPE.

   

  L’entrenador de Mireia Belmonte és conscient que la nedadora badalonina no arribarà a la cita mundialista en condicions òptimes. “Diria que arribarà a Kazan al 60%”, revelava Vergnoux.

   

  Després de visitar “els millors metges del país”, la doble medallista olímpica sempre ha rebut les mateixes recomanacions: descans. Com que el Mundial és a tocar, Belmonte ha decidit continuar amb la seva preparació.

   

  “És impressionant veure lluitar a la Mireia quan el metge li diu que ha de descansar i que s’oblidi del Mundial”, afirmava Fred Vergnoux. Segons el tècnic francès, que Belmonte torni de Rússia amb una medalla “seria més que extraordinari; seria un miracle”.

   

  Sobre el calendari de proves que afrontarà la nedadora de la Salut a Kazan, Vergnoux va avançar que els 5km d’aigües obertes estan descartats “quasi al 99 per cent”.

   

  “Si hem d’eliminar proves de piscina, primer traurem les de fons: el 1.500 i els 800 lliures”, declarava l’entrenador de la RFEN. Per primer cop en molt temps, doncs, Mireia Belmonte no ho nedarà tot.