Cruz s’afiança en la rotació de les Lynx (49-66)

0
    68

13/07/2015 – La base badalonina aconsegueix la seva primera victòria amb Minnesota i gaudeix de molt protagonisme a la pista.

Després de debutar amb una derrota contra Chicago (90-83), Anna Cruz va certificar la passada matinada el seu primer triomf del curs a la WNBA.

La jugadora badalonina va tenir un pes important dins de la rotació de les Lynx en la victòria que l’equip de Minnesota va sumar contra les San Antonio Stars.

El mal inici de partit protagonitzat pel conjunt texà va facilitar molt les coses a les Lynx. San Antonio erraria nou tirs de camp consecutius només començar, permetent a Minnesota aconseguir un parcial inicial de 15 a 2 (15-2).

Durant tot el matx, el treball defensiu de les Lynx seria extraordinari. Després d’un primer quart plàcid (20-6), l’equip d’Anna Cruz sempre mantindria un avantatge mínim d’onze punts, arribant al descans amb una clara renda (39-26).

Maya Moore, principal referent de la franquícia, anotaria 15 dels seus 20 punts al primer temps, convertint-se en un malson per San Antonio. A la represa, un parcial de sortida de 11 a 2 a favor de les Lynx acabaria de sentenciar el matx (50-28).

A banda del triomf, la principal bona notícia per Anna Cruz va ser el seu protagonisme. La base badalonina va gaudir de 25 minuts a pista, sent la segona jugadora amb més protagonisme a Minnesota després de Moore (27).

Cruz anotaria 2 punts (1/4 en tirs), capturaria 7 rebots i donaria 3 assistències. Les Lynx lideren la conferència Oest (9/3) i demà jugaran contra Connecticut.