Vespre d’òpera a la Parròquia de Santa Maria

  0
  51
  PTW Terrassa.jpg

  22/11/2014 – Aquest 22 de novembre a les 21:00 es representarà l’Òpera-Collage Pacem in Terris de Joan Martínez Colás a la Parròquia de Santa Maria de Badalona.

  Aquest 22 de novembre a les 21:00 es representarà l’Òpera-Collage Pacem in Terris de Joan Martínez Colás a la Parròquia de Santa Maria de Badalona. Destinada tan a públic familiar com a adults i amb una durada d’1 hora, està situada al 11 d’abril de l’any 63, el dia que el Papa Joan XXIII va llegir l’encíclica Pacem in Terris a la ciutat de Roma. L’obra vol ser una reflexió sobre les condicions que han d’imperar al món perquè hi hagi una veritable pau entre tots els pobles, fundada en la veritat, la justícia, l’amor i la llibertat.

   

  La plantilla artística compta amb 100 intèrprets procedents de Badalona i Terrassa: trobem els Petits Cantors de la Parròquia de Bufalà, els Petits Cantors de la Parròquia de Santa Maria de Badalona, el Grup de Grans Veus de Pomar (un taller per a gent gran organitzat per la FAVIBC), Voices Factory de Terrassa, els Petits Cantors de Terrassa i la Coral Renaixença també de Terrassa, a més de l’artista local Toni Forteza en el paper de Pau VI.

   

  Els recursos obtinguts seran destinats finançar les corals dels Petits Cantors de Bufalà i Santa Maria.