Badalona canta en homenatge a Santa Cecília

  0
  orfeó.jpg

  22/11/2014 – Orfeó Badaloní i la Banda Simfònica de Badalona ofereixen sengles concerts a la parròquia Sant Francesc de Bufalà i al Teatre Zorrilla.

  Aquest dissabte 22 se celebrarà el ja tradicional concert de l'Orfeó Badaloní dedicat a Santa Cecília, patrona de la Música. Enguany, l'entitat cultural compta amb la participació de quatre formacions corals pròpies, tres infantils i una d'adults, i amb l'acompanyament d'un quartet de corda conjuntat especialment per aquest concert. En aquesta ocasió s'ha optat per una producció musical que alterna peces clàssiques, com ho son els Nocturns de W. A. Mozart, i cançons actuals molt conegudes per al públic com l'Imagine de John Lennon o Edelweis de Richard Rodgers.

   

  A la direcció, Irene Delgado conduirà el Cor Tradicional i el quartet de corda, mentre que Glòria Lorente i Maria Guirado s'encarregaran de dirigir les tres corals infantils i executar els acompanyaments de piano. La cita musical, de lliure entrada, tindrà lloc a les 20h a la parròquia Sant Francesc d'Assís, de Bufalà.

   

  La Banda Simfònica de Badalona, per la seva banda, ret homenatge a Santa Cecília amb la presentació d’un nou solista: Carlos Blanes Herrero. És membre fundador del quintet de metalls Be brass i de l'orquestra Joaquín Rodrigo de València. Recentment ha col·laborat amb l'orquestra de la RTVE. Sota la batuta del nostre subdirector, Miquel Arrué, interpretarà el concert de trompeta i banda en tres moviments de Johan Baptist Neruda. A més, la BSB oferirà Oberón de Carl Maria von Weber i el poema simfònic Les divertides entremaliadures de Till Eulenspiegel de Richard Strauss, sota la direcció del mestre titular Manel Barea. Aquest dissabte, a les 21h, al Teatre Zorrilla.