Viatge en el temps amb l’exposició “Enric Giralt, periodista de la Transició”

  0

  Enric Giralt, membre de l’equip de redacció de diferents mitjans de premsa escrita, aviat va passar als mitjans audiovisuals i va treballar, per exemple, a Televisió Espanyola (TVE). Periodista de carrer i militant d’esquerres convençut de la necessitat de l’activisme reivindicatiu, ens va deixar un recull d’imatges de gran valor històric. Gràcies a les seves instantànies es pot conèixer que va passar a la Badalona de finals dels anys 70.

  Observador d’excepció dels canvis polítics i de les reivindicacions veïnals, va posar l’ull de la seva càmera al servei de la ciutadania per explicar com s’estaven gestant i gestionant els canvis polítics, urbanístics i socials de la Transició a Badalona.

  Veure les 125 imatges que formen la mostra és fer un viatge a la memòria col·lectiva d’un dels moments més importants de la història recent i pot fer recordar als assistents alguna d’aquestes reivindicacions que van contribuir a fer de Badalona una ciutat millor.

  El Museu de Badalona homenatja i recupera la figura d’aquest fotoperiodista amb una àmplia mostra del fons que porta el seu nom i que conserva l’Arxiu d’Imatges de la institució des que la família en va fer donació.

  L’exposició es podrà visitar fins al 16 de febrer de 2020.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí