Victòria ajustada del Rugby Badalona davant el CRUC Castelldefels

0
    22

07/03/2016 – Els badalonins assoleixen una nova victòria al camp del Castelldefels de manera molt ajustada en un partit molt complicat i travat on el vent i l'arbitratge van protagonistes.

Després de l'anterior victòria contra el Mataró, el Rugby Club Badalona no esperava trobar-se un partit tan complicat davant el CRUC de Castelldefels.

El fet és que els 'taurons' de Badalona no van aconseguir obrir el marcador fins que ja havien passat els 25 minuts de jocs de la primera part.

El Castelldefels va intentar jugar amb les armes de les quals disposava, una davantera pesada i joc tancat. El Badalona, en canvi, intentava tenir la possessió de la pilota per obrir a la seva línia més ràpida, però una combinació d'error, la manca de precisió i el vent van impedir que el joc fos prou fluït.

Al final de la primera part el resultat parlava per si sol, el Badalona guanyava només d'un punt al Castelldefels (6-7). Després del descans i amb la represa del joc, el partit va desenvolupar-se de la mateixa manera amb el joc dels davanters del Castelldefels i els intents dels badalonins d'obrir la pilota a la mà.

Un assaig, després d'una gran jugada del primer centre, Roger Oncins que va saber trobar els forats en la defensa castelldefelenca, i va tornar a posar als badalonins per davant en el marcador.

A deu minuts del final, el Castelldefels va fer una marca i va posar al Rugby Club Badalona contra les cordes. A partir d'aquest moment els badalonins van haver de treballar de valent per defensar el resultat que perfectament podia haver caigut del costat de l'equip contrari. Finalment el va partit va anar a favor del Badalona per un molt ajustat 18-19.

Remarcar que durant el partit l'actuació arbitral, que va cometre diversos errors, va perjudicar les dues parts i va ser un element clau per entendre els 32 cops de càstig amb els que va sancionar al Badalona.