Victòria al camp del Manlleu

0
    26

03/02/2013 – El Juvenil del Badalona va aconseguir el seu segon triomf consecutiu i allarga a vuit la ratxa de partits sense perdre. Gual i Garrido van fer els gols escapulats contra el Manlleu

El Badalona Juvenil ha decidit no rendir-se i vol seguir aspirant a la segona posició del grup tercer de la Divisió d'Honor de la categoria. I per a poder seguir optant a aquesta plaça d'honor, el conjunt que entrena Robert Cuesta va aconseguir el dissabte una solvent victòria al camp del Manlleu. En un partit molt dominat pels badalonins, en què la majoria d'ocasions de gol portaven el segell escapulat, els de Robert Cuesta van acabar superant al cuer del grup per un escàs però suficient 0-2. Gual va obrir el marcador al minut 37, aprofitant una assistència de Jordi. La sentència no va arribar fins al 77', quan una nova passada de Jordi va ser aquesta vegada aprofitada per Garrido. El Manlleu va claudicar davant la manifesta superioritat d'un Badalona bastant inspirat.

L'equip encadena ara vuit partits consecutius sense perdre i dues victòries seguides, que trenquen la ratxa anterior de quatre empats. El Badalona acumula 38 punts, que són tres menys que els que suma el Saragossa, qui continua ocupant la segona posició. L'equip dirigit per Cuesta és cinquè, també per darrere de l'Espanyol que és tercer amb 40 punts i el Mallorca, quart amb 39 punts. En la següent jornada el Badalona rebrà al Centenari al Sant Andreu, desè del grup amb 27 punts.