Victòria balsàmica del Rugby Club Badalona

0
    20
    Rugbi.JPG

07/11/2017 – Els Taurons derroten al Ripollès per un clar 46-19.

La victòria sempre és balsàmica, però la victòria per 45 a 19 del passat diumenge, 5 de novembre, del Rugby Club Badalona a casa contra el Rugby Club Ripollès ho va estar per partida doble.

Els badalonins venien de mostrar la seva pitjor cara en perdre a Vic contra l’Osona per un clar 38 a 19. Malgrat que la derrota va ser dolorosa, aquesta va ser davant el campió de la lliga passada de manera contundent i amb un joc d’errors.

Aquesta havia de ser un partit per oblidar. En aquell desplaçament, els Taurons van desplegar un joc ple de deficiències, amb poca actitud sobre el camp i que es va reflectir en el resultat de 38 a 19 favorables als osonencs.

Diumenge al camp de Can Ferrater tocava aixecar-se, posar-se dret i avançar. Això és el que van els Taurons. A més, pel partit del Ripollès, els badalonins van poder disposar de tots els efectius. Els 10 primers minuts del partit, el marcador ja estava a favor dels locals amb un clar 14 a 0. El joc del Badalona era senzill: guanyar pilotes de davantera i obrir la línia on tenen jugadors capaços de desequilibrar. El resultat era clar al final dels primers 40 minuts, 26 a 5 a favor dels badalonins.

A la segona part, el Ripoll va començar a jugar amb més actitud i van començar a complicar les coses de l’equip del Rugby Club Badalona. Els del Ripollès van iniciar a fer server les armes de què disposen, un joc de davanters contundent que va obligar als Taurons a treballar de manera molt seriosa i eficaç en defensa.

Al final el marcador va ser just amb el joc que havien desplegat els dos equips al llarg de tot el partit amb un 46 a 19 a favor de l’equip de Badalona. A més, cal destacar el bon joc de l’equip i en especial que van desplegar dos jugadors del Badalona, el seu capità Marçal Boronat, que va anotar tres assaigs i Rogen Gil, un jove de segona línia que, malgrat ha estat el seu primer en la categoria sènior, està demostrant molt bones maneres i actitud.

Aquesta és una lliga de classificació a un sol partit en la què no val badar en cap moment. Ara els Taurons s’han de veure les cares el pròxim diumenge contra el SEL Vilanova, que no ha guanyat cap dels seus quatre partits disputats fins ara.