El Sosmatic converteix La Badalonense en un santuari

  0
  38
  CTT Badalona.jpg

  07/11/2017 – El Borges cau en la visita al primer equip del Tennis Taula Badalona per 5 a 1.

  El Sosmatic Badalona, el primer equip del Club Tennis Taula Badalona, tornava a jugar a casa davant el seu públic i no ca decebre’l, convertint una vegada més la sala de La Badalonense en un santuari del tennis de taula badaloní. El Borges va patir l’escalf de l’afició badalonina, com aquesta temporada ja han fet el Ripollet la Zúbia, i va sortir escaldat. Tot i això, prova de la gran tripleta que té el Borges, va ser el primer equip en emportar-se un punt del fortí blau.

   

  Aquesta vegada sense Pere Navarro, els locals van haver de lluitar de valent per endur-se el partit, especialment en els punts disputats davant el jove defensiu mexicà, el fitxatge d’aquesta temporada del club de les Garrigues. Josep Lluis Andrade, un dels històrics d’aquest esport, va fer el punt de l’honor pels visitants davant Antoni Prados, qui va puntuar un punt. Joan Moregó i Adrià Fernàndez van sumar dos punts cadascú. La trobada va finalitzar 5 a 1 a favor del Sosmatic.

   

  L’altra bona notícia de la jornada l’ha protagnitzat el Tariq Badalona de Preferent, que va com un coet cap a la Lliga Catalana. Els blaus tenien un partit complicant davant el CN Mataró, colíder de la categoria i també imbatut fins aquest cap de setmana. Victòria, doncs amb valor doble per a l’equip local per 6 a 0.

   

  D’altra banda, gerra d’aigua freda per al Titus Badalona a Primera Divisió, amb un correctiu a camp de l’Olesa, possible rival directe per evitar el descens, amb només 3 onzes a favor i un 6 a 0 que complicarà els averatges a final de temporada.