Victòria de Copa (76 a 82)

0
    28
    05/01/2014
    Els verd-i-negres s'han imposat a domicili al Múrcia i mantenen les opcions de ser a la Copa del Rei

El FIATC Joventut ha aconseguit la 7a victòria de la temporada i manté el somni de ser a la propera Copa del Rei, en vèncer a domicili a l'Ucam Múrcia per 76 a 82.

Els verd-i-negres han anat gairebé sempre per davant, tot i que com ja és habitual el matx se'ls ha fet llarg, i han patit per tancar-lo.
    Els homes de Maldonado han fet una 1a part extraordinaria, movent la pilota amb criteri i aprofitant-se d'un bon percentatge en el llançament exterior (6 de 10 en triples).
    A l'altre banda en canvi, els locals han estat negats des de l'exterior i a la 1a part no ha estat capaç d'anotar cap punt des de fora la zona

El Múrcia ha sortit intentant imprimir un ritme frenètic que inicialment ha sorprès a la Penya. Amb el pas dels minuts però, i coincidint amb l'entrada de Kirksay i Miralles, el FIATC Joventut ha millorat la lectura del joc i ha trobat millors posicions de tir (20 a 22).

De la mà d'aquests dos jugadors, els de Maldonado han obert un 1r forat de 7 punts (22 a 29).
    El Múrcia, un equip que promitja 10 triples anotats per partit, no n'havia transformat cap, i vivia del que generàvem els seus interiors després del rebot ofensiu i a la línia de tirs lliures (33 a 46).

A la represa el FIATC Joventut ha aconseguit la màxima del partit (35 a 52), però quan el Múrcia ha anotat el 1r triple, ha despertat. A aquest encert li han seguit 2 més, i des d'una defensa zonal alternativa, ha col·lapsat l'atac de la Penya.

Aquest cop però, el coagul ha durat poc i Vives ha interpretat bé la defensa per seguir generant pel seu equip.
    De totes maneres, els locals no han variat el seu guió i amb un joc tant ràpid com anàrquic, han tancat el quart només 4 avall (56 a 60).

La Penya es trobava en una situació repetida: mantenir-se per davant en el marcador tot i que el rival és el que du la iniciativa.
    El Múrcia ha arribat a posar-se a 1 punt (61 a 62), però mai per davant. Llavors, un 0 a 9 capitanejat per Shurna semblava deixar el matx decidit a falta de 6 minuts (61 a 71), però res més lluny de la veritat.

Els locals sempre han seguit creient en la victòria, i amb cor i encert, s'han posat a 2 després d'una cistella de Davis (73 a 75).

La Penya però, ha sabut tancar-se bé en defensa i entre un 2 més 1 de Shurna, ja a l'últim minut, i l'expulsió de Quintana, ha segellat un triomf de Copa del Rei.

Shurna (17 de valoració), Kirksay (15), Joseph i Miralles (12), Ventura (11) i Vives (10) han estat els més destacats del partit.