La màgia dels Reis Mags recorre la ciutat de Badalona

  0
  cavalgatareyes 2014 044.JPG

  07/01/2014 – Milers de nens i nenes, però també adults omplien ahir els carrers de Badalona per rebre amb molta il·lusió als Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que enguany han arribat a la ciutat amb l’ajuda de la seva comitiva reial i l’Estel Anunciador.

  Milers de nens i nenes, però també adults omplien ahir els carrers de Badalona per rebre amb molta il·lusió als Ses Majestats els Reis Mags d’Orient que enguany han arribat a la ciutat amb l’ajuda de la seva comitiva reial i l’Estel Anunciador. Tot seguit van ser rebuts per les autoritats municipals i van rebre el pa, la sal i la clau de totes les cases de Badalona per part de l’alcalde. Des del balcó de la Casa de la Vila, el rei Melcior va agrair a totes les persones que han col·laborat en la campanya solidària ‘Cap nen sense joguina – Cap persona sense un somriure’.

   

  Després, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats per unes 250 persones, les carrosses de l’Estel i la Carbonera van travessar la ciutat des de Llefià fins a Casagemes repartint fins a 4.000 quilos de caramels. El somni d’un infant va ser enguany la temàtica d’inspiració d’aquesta Cavalcada en què els tres reis van portar els regals per mar, aire i terra.

   

  La carrossa del rei Melcior destacada pels cavallets de mar, peixos, una balena i entre altres que representaven el fons del mar. Gaspar anava damunt d’una avioneta acompanyat per un gran ocell i insectes voladors que donaven vida a l’aire. I finalment Baltasar anava enmig d’unes grans plantes exòtiques mentre reproduïen la frondositat de la terra.