Victòria del Bufala i derrota de l’Unificació

0
    31

23/04/2013 – El Bufalà recupera la senda del triomf superant 1-2 a l'Empenta. Al grup onze, derrota contundent de l'Unificació Badalona Sud a domicili

Després de tres partits consecutius sense vèncer, que han permès al Cirera afiançar-se com a líder del grup quart de Tercera, el Bufalà va tornar a guanyar. Ho va fer al camp de l'Empenta per 1-2, en un partit molt competit. Els badalonins van fer una gran primera part, aconseguint marxar a vestidors amb un 0-2 favorable. Primer Jurado i després Llamas feien els gols del Bufalà. La segona meitat va ser de domini local. A falta de cinc minuts, l'Empenta va escurçar distàncies, però no va arribar a temps per empatar. Amb 61 punts, el Bufalà de Cristian Teruel és segon a sis punts del líder i amb quatre punts més que el tercer. L'Atlàntic Barceloneta, cinquè amb 45 punts, serà el proper rival badaloní.

Al grup onze de Tercera, el Catalonia no va donar opció a l'Unificació Badalona Sud, a qui va superar al seu camp per 4-0. Els d'Esplugues de Llobregat van sentenciar el matx en només mitja hora, en la qual van fer els quatre gols del matx. L'Unificació veu com cada vegada es complica més tota opció de permanència. Ara l'equip està a sis punts de l'Esquerra de l'Eixample, qui ocupa la plaça de promoció de descens. Els badalonins disputen el seu proper partit contra el Chacarita, el catorzè del grup.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Munuera; Jurado, Cascales (Pérez), Martínez, Cano (López), Fernández (González), Blanc, Teruel, Rodríguez, Llamas, Ingerto

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Rivas, Zaracho, Cortés, Oussama, Amaya, Rodriguez, Salazar, Sillah, Zapata, García