El Llefià agafa aire a costa del Badalonès (75 a 72)

0
    31
    x publicar.JPG

23/04/2013
    Els locals s'allunyen de la zona de descens directe mentre que el Badalonès ja no depèn d'ell mateix per aconseguir l'ascens

El Llefià es va endur molt més que un derbi contra el Badalonès.
    Els locals s'allunyen del descens directe amb un triomf que resta possibilitats d'ascens al Badalonès, que ara és quart i no depèn d'ell mateix per acabar segon o fins i tot tercer i fer fases de tercers.

El Llefià va dur la iniciativa durant tot el partit superant els obstacles dels dimonis i castigant des de l'encert exterior en jugades molt puntuals.
    Sense que la pressió del Badalonès els afectés, van aconseguir anotar amb comoditat per mantenir la igualtat en els primers compassos.
    A l'altre cèrcol, els de Xavi Grau feien mal prop de l'anella i des del rebot ofensiu.

Llavors va arribar la primera estirada del Llefià de la mà de Borland, que amb 3 triples seguits sense rèplica va obrir un forat (41 a 27).
    La pressió i l'agressivitat de Màlaga i Oña, que van fer 13 punts seguits entre els 2, van aconseguir aturar el cop a la mitja part (43 a 33), i a la represa el Badalonès va aconseguir el to defensiu que li havia faltat a la primera part per ajustar el partit (46 a 42).

Però novament es va trobar amb l'encert exterior de Borland i Escarnez (54 a 44) que aquest cop sí que va ser contestat amb un triple de Morales i accions de Màlaga i Arqué per tornar a igualar el marcador (55 a 51).

L'intercanvi de cistelles a l'últim quart va beneficiar al Badalonès, que va arribar a posar-se un amunt a falta de 5 minuts, però San Isidoro va assumir les responsabilitats per tornar a capgirar el marcador (67 a 66) a falta de 2 minuts.

Tot i que el Badalonès va tornar a posar-se per davant, el Llefià va tenir més fortuna, i en una acció en que Morales gairebé roba la pilota, Oliva va clavar un triple frontal al límit de la possessió, que va donar avantatge en el serial de tirs lliures.

A més, el Llefià va tenir el cap fred des del 4,75 en l'últim minut (4 de 4) mentre que Llorach només en va poder convertir 2 dels 4 que va tirar.

En l'última jugada els dimonis van intentar llançar de 3 però no van aconseguir una bona situació de tir.