Victòria del Bufalà i desfeta de l’Unificació Badalona Sud

0
    44

19/03/2013 – El Bufalà va vèncer a casa al Cabrils per 3-1. L'Unificació Badalona Sud va caure de manera clara al camp del Don Bosco per 5-1

L'Unificació Badalona Sud volia seguir apropant-se a la salvació en la seva visita al Don Bosco, el quart del grup onze de Tercera. I el partit va començar de la millor manera possible: Flores va transformar un penal que posava el 0-1 al marcador. Però els locals van despertar i van demostrar la seva evident superioritat donant-li la volta al marcador de manera contundent, per vèncer finalment per 5-1. L'equip badaloní queda a a tres punts de la plaça de promoció de descens. El Pastrana, líder del grup, serà el proper rival de l'Unificació.

Al grup quart el Bufalà, en canvi, va aconseguir una important victòria al superar per 3-1 a un incòmode Cabrils. Rafael Muñoz per partida doble (el primer d'ells de penal) va avançar als badalonins. Ja en la segona part, el Cabrils va retallar ràpidament diferències. El gol de la sentència, obra de Cristian Blanc, no va arribar fins al minut 83'. El triomf permet al Bufalà recuperar el liderat del grup gràcies a la derrota del CIrera al camp del tercer. Els badalonins tenen ara un punt d'avantatge sobre l'abans primer classificat. Aquest cap de setmana el Bufalà visita a l'Alella, catorzè.

ALINEACIONS

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Flores, Cortés, Oussama, López (Zapata), Flores, Vaquero (Salazar), Miguel (Cruz), Zurita (Martínez), Sáez, Amaya

CF Bufalà: Munuera; Jurado, Cano (Romero), Peralta (Ramón), Blanc (Pérez), Muñoz (Santos), Teruel, Liarde, Rubio, García, Ingerto