Victòria del Bufalà i empat de l’Unificació Badalona Sud

0
    28

12/03/2013 – El Bufalà va superar a domicili al Premià de Dalt per un contundent 0-3. L'Unificació Badalona Sud va empatar 1-1 a casa contra l'Arrabal

Mitja part va necessitar un Bufalà inspirat per desfer-se del Premià de Dalt a domicili. En la primera meitat els badalonins van sentenciar el matx marcant tres gols i fent del segon temps un absolut tràmit. Cristian Blanc, Muñoz i Carlos García van fer els gols del Bufalà, que segueix situat segon del grup quart de Tercera Catalana, dos punts per sota del Cirera. Diumenge l'equip rebrà a casa al Cabrils, desè classificat i que arriba d'empatar a casa contra el Liverpool.

Al grup onze de Tercera l'Unificació Badalona Sud va empatar diumenge a casa contra l'Arrabal. Els colomencs van avançar-se en el marcador en el minut 52 gràcies a una diana d'Ismael. Però els badalonins no van rendir-se i van buscar l'empat. Un empat que acabarien trobant al minut 85, quan Espada va transformar un penal. Tot i ser relativament positiu l'empat, l'Esquerra de l'Eixample, a qui els badalonins persegueixen per sortir dels descens directe, van vèncer i estan ara a dos punts de distància. Diumenge l'Unificació visita al Don Bosco, cinquè del grup.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Jurado, Cano, Peralta, Blanc, Muñoz (Kevin), Teruel, Liarde, Rubio, García, Ingerto

Unificació Badalona Sud: Urrutia (Amaya); Florez, Cortés, Oussama, López, Vaquero, Miguel, Espada, Salazar (Flores), Zurita, Sáez