Victòria GEGANT a l’Estadi contra el campió (1-0)

0
    27

El Seagull dóna un cop a la taula després de superar el Barça B (1-0) per la mínima a l'Estadi Municipal de Badalona i segueix intractable a casa (l'Espanyol B ha estat l'únic equip que s'ha emportat els tres punts).

Aquest equip ho ha tornat a fer. Una temporada més tard, el conjunt de Jordi Ferrón va superar, novament, el filial blaugrana, tot i que aquest és el primer triomf badaloní a l'Estadi. Les gavines van sortir amb una marxa més, molt revolucionat i intentant acumular arribades de perill sobre la porteria defensada per Gemma Font. Per contra, el Barça B va tenir la possessió de la pilota, sense opcions clares per avançar-se. La primera acció de perill del filial blaugrana va arribar al quart d'hora de partit amb un llançament de Laia Codina molt centrat, directe a les mans de Mireia Nagel.

Laura Martínez hauria pogut obrir la llauna per a les blaugrana, però Alba ho va evitar prodigiosament. Tot i l'alt ritme de partit a una i altra banda, els dos equips van marxar al descans sense premi.

Tot i això, Mar Torras va avançar el Seagulla la represa amb un brillant cop de cap. Ainhoa Marín va respondre immediatament amb un xut a les mans de Mireia. Amb una recta final d'infart, el Seagull va acusar el cansament i va limitar la seva capacitat ofensiva al contraatac, concentrant esforços en frenar les arribades del Barça.

Aquesta victòria importantísima permet les de Jordi Ferrón fer-se amb el gol average particular i la pròxima jornada visitarà el líder, l'Espanyol B, qui suma 3 punts (3punts més que les gavines a la taula (30 punts).